Nesibe Özçörekçi - Ruudo Coffee Bakery
VD : Kordon VN : 2461677436

LEZZETLİ, TAZE VE MİS KOKULU

Çölyaklılar, Şeker hastaları, Vegan beslenenler
Belirli gıdalara alerjileri olanlar, hoşgeldiniz.
Nesibe Özçörekçi - Ruudo Coffee Bakery
VD : Kordon VN : 2461677436
Kültür Mah. Plevne Bulvarı
No:36/A Alsancak/İzmir
Yol Tarifi Al
İletişim için:
(0) 543 461 85 53
Ya da tıklayıp bize mesaj gönderin.

%75 KARABUĞDAY (GREÇKA) EKMEĞİ

  • 40.00
  • 1 Kg Baton Ekmek
Malzemeleri
Özelleştir

%75 Karabuğday, yani Greçka ekmeğimiz %75 yoğunlukta karabuğday, kalan bölümünde ise mısır ve prinç unu kullanılarak üretilir. Yumurta ve kuru maya içerir. %100 karabuğday ekmeğine nazaran daha yumuşaktır. Dilimlenip derin dondurucuda 1 yıla kadar saklanabilir. İçerisine hiç bir katkı maddesi koymadığımız için, oda sıcaklığında ki ömrü maksimum 3 gündür.

  • ÜST DÜZEY DOYURUCULUK
  • YOĞUN LEZZET
  • İDEAL KARABUĞDAY LEZZETİ
  • ŞEKERSİZ
  • GLUTENSİZ
  • 975-1100

TADIM NOTLARI

Dağılgan bir yapıya sahip olduğu için, sulu yemeklere batırılmadan tüketilmelidir. Tost veya sandviç yapmak istiyorsanız dilimlerinizi normalden biraz daha kalın tutun ve yağlayarak kızartın. Çocuklar eğer alışık değiller ise bu ekmek onlara tat olarak biraz yoğun gelebilir.

MUHAFAZA İPUÇLARI

Mümkünse ekmeğinizi dilimleyin. Ardından her hangi bir poşet içine koyup ağzını bağlayarak hava ile temas etmesini olabildiğince engelleyin. Bu şekilde ekmeğinizi oda sıcaklığında 3 gün, buzdolabının normal bölümünde 7-10 gün ve derin dondurucu bölümünde 1 yıla kadar saklayabilirsiniz.

KARGO VE PAKETLEME

Her bir ekmek ayrı kraft kağıt ile kaplanır. Ardından siparişlerinizin tamamının bulunduğu karton koli içerisine eklenerek gönderilir.

TADIM NOTLARI

Dağılgan bir yapıya sahip olduğu için, sulu yemeklere batırılmadan tüketilmelidir. Tost veya sandviç yapmak istiyorsanız dilimlerinizi normalden biraz daha kalın tutun ve yağlayarak kızartın. Çocuklar eğer alışık değiller ise bu ekmek onlara tat olarak biraz yoğun gelebilir.

MUHAFAZA İPUÇLARI

Mümkünse ekmeğinizi dilimleyin. Ardından her hangi bir poşet içine koyup ağzını bağlayarak hava ile temas etmesini olabildiğince engelleyin. Bu şekilde ekmeğinizi oda sıcaklığında 3 gün, buzdolabının normal bölümünde 7-10 gün ve derin dondurucu bölümünde 1 yıla kadar saklayabilirsiniz.

KARGO VE PAKETLEME

Her bir ekmek ayrı kraft kağıt ile kaplanır. Ardından siparişlerinizin tamamının bulunduğu karton koli içerisine eklenerek gönderilir.